STALKER(S)
Welcome
/Syaffiqa Ahmad
2 years later....
Friday, 6 June 2014 | 0Superstar (s)!






  Assalamualaikum. Ya Allah ya ampun ya Allah ya ampun lama nau aku tk update blog. berkurun lamaaaaaaaa. haha. Okay sekarang aku dah 20 tahun. wahhhh, time flies so fast.... 2 tahun tak update blog, busy lah katakan haha.

  Sekarang tengah tunggu lah untuk degree. In sha Allah kalau ada rezeki lah eah. AKu pun doa je yang terbaik untuk diri sendiri. Kalau tk diri sendiri yang usaha siapa lagi, ye dok? 

Part of my life
Monday, 13 August 2012 | 1Superstar (s)!

Assalamualaikum :)






i just want you to know that no matter what happens, i always love you and i'll never let you go. :)



Kuala Lumpur

Assalamualaikum. hai hai hai :D




Semalam gua pergi shopping. Hahaha. K aku takda benda lain nak cerita ni :D k semalam pergi Kenanga Wholesale City, lepastu gerak BB, lepastu Jalan Tar. Tak ke gila tu. Balik malam kot. Haha seronoklah orang tu, seharian dapat spend time :D

Balik je lupa bawak kunci. Dah nak ballik baru teringat kunci tkda. Sadis bukan ?
 Lama sungguh aku menunggu. Perghh. Serik dah aku. Bila tak jumpa je, mula lah gaduh haha sengal lah. benda kecil je.

Lepasni ingat nak keluar lagi. Ada lagi benda yang aku belum beli, masalahnya sekarang siapa nak teman ? Itu ajelah. SIAPA NAK TEMAN ? Haa. Sepet kerja, ahad je free. Macam mana tu ? Pergi sorang ? hmm k. i"ll try :)

Harap aku keluar nanti tak hujan. Semlaam hujan tau i redah sama-sama. Basah i. Kesian sepet, demam. kena hujan lagi. Satu penderaan kan ? Kejamnya aku. Kesian. Btw thanks for everything. Aku hargai . Yup. Sangat hargai and bersyukur. Alhamdulillah ;)

 

syawal
Friday, 10 August 2012 | 0Superstar (s)!


Hi Assalamualikum.




Nampak tak wajahku ? haha. ni gambar lama do. Cer kira, berapa hari lagi kita nak raya ? Dah dekat kan ?  and know what ? alu tak tinggal puasa lagii. hahaha haruslah bangga tak payah nak mengganti. Baju raya ? Apa semua aku tak beli lagi. sebutir apa tak beli lagi. ingat apa ? bukan, aku tak ada masa. cehh. bukan aku, sepet aku tk ada masa. sedih bukan ?

Mok ajak pergi esok. semua laki kot. haha malu aku. Taknak lah. haih. Banyak benda nak beli, tapi tak  gerak-gerak lagi. Apasal entah rasa nak raya macam tak raya je. Tak ada semangat yang gitu ye seperti tahun-tahun yang lepas tapi okaylah tahun ni first raya dengan dia. dengan dia eyy, dengan dia~ :D

Mungkin ahad ni baru pergi shopping. BARU ! hm, entahlah, tak tahu nak beli baju apa. any suggestion ? hmm :/



Older Post
The Disclaimer


Assalamulaikum :) I'm Siti Nursyaffiqa Binti Ahmad & 20 y/o. Came from my mother's womb and certainly i'm raised in here, Kuala Lumpur.You know my name, not my story :)


underlined, bold

Loving you ♥


Diary Super Me Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Basecode by : Qistina
Re.Design :
Own this blog : Syaffiqa Ahmad

Best View at GOOGLE CHROME!