STALKER(S)
Welcome
/Syaffiqa Ahmad
abang FIXIE :)
Thursday, 16 June 2011 | 0Superstar (s)!


hey hey hey ! :) kenal tak sape atas neh ? tipu lah tak kenal. HOTSTUFF neh. haha .ramai minat. ;)  ini dia pemilik FIXIE b'warna oren  hijau. 1 fixie 2 warna. :) gambar neh masa dy takda fixie lagi. kan ? dulu beragan-2 nak fixie, suka sangat dengan fixie tu. sekarang dah dapat. seronok kan ? nta bila nta aku nak merasa naik fixie kau tu faiz. nta sampai ke tidak kaki aku nanti kan ? haha . :D


kau cakap kau tak tahu nak naik ap nanti kan pergi stadium ? naik jela fixie kesayangan kau tu. takut hilang ? hah bawak masuk dalam la. :D

perasan tak tulisan neh warna apa ? haha, fav colour  kita kan ? kau suka tiru aku kan. aku suka purple, kau pun suka, aku nak mini cooper, kau pun nak. peniru ! hehe. gembira dapat kawan mcm kau ouh. BEST :)

kau selalu tolong bila aku susah. TERIMA KASIH tau, 


aku dah anggap kau mcm abang aku dah wehh, so, pape aku tak kesa. tapi kadang-2 ad jugak malu dgn kau. tapi kau tu yg ajar aku tak malu. haha. nta la aku tak tahu lepas neh kalau kita tak jumpe dah, dah tkd dah kawan yang gila mcm kau. sedih. :(


tadi aku dah bagi kertas BM tu dekat kau kan ? BACA bukan simpan sampai lunyai. kata dah nak belajar kan ? taknak main-2, tu aku dah tolong, aku nak kau baca and try buat jea. aku nak tolong kau jea. aku taknak la kawan-2 aku susah sedangkan aku mampu tolong. aku pun tkde la pandai sangat kan. aku tolong mana yang mampu jea. kertas tu kalau sape-2 nak, photostat jela. tadi aku saje photostat lebih, act nak bg afiq je sbb dy kate nak belajar. alang-2 tu, bg kau sekali. happy tak dapat kertas tu ? :D


dah lah cukup, nanti ape-2 sambung lagi. kau kawan yang baik, seronok dapat kawan mcm kau, :)
aku sayang kau lah ngek ! ^^ thanks sbb bnyak tolong aku bila susah, tak tahu nak balas mcm mana. lagi satu, cantik kan kasut aku ? sampai kau bawak balik. haha, jaga elok-2. kotor, aku bunuh kau. :D 


Mohammad Amirul Faiz Bin Musa
941205-10-5477





Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Assalamulaikum :) I'm Siti Nursyaffiqa Binti Ahmad & 20 y/o. Came from my mother's womb and certainly i'm raised in here, Kuala Lumpur.You know my name, not my story :)


underlined, bold

Loving you ♥


Diary Super Me Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Basecode by : Qistina
Re.Design :
Own this blog : Syaffiqa Ahmad

Best View at GOOGLE CHROME!