STALKER(S)
Welcome
/Syaffiqa Ahmad
pj oh pj :)
Monday, 11 July 2011 | 2Superstar (s)!

assalamualaikum :)

   Hari ni hari apa ? isnin kan ? menandakan class aku ada pj. wah suka ni pakai baju sukan. haha bebas aku rasa :D okay setelah sebulan aku tak basuh kasut , hari ini aku datang dengan kasut yang putih berseri lagi suci seperti baru keluar dari kilang. *Over, HAHA :D

   Waktu agama habis begitu sahaja sbb ap ntah tk payah masuk masa agama. aku pun apa lagi, memanjangkan langkahlah, pergi kantin beli makan. laparr. :D konon nye alas perut sebab kejap lagi masa pj. nak lari bagai. cehh, alasan ! :D

   Tibalah masa pj yang dinanti-nantikan :) seluar sudah siap ditukar, makanan pun habis dah masuk dalam perut. lepas panas badan je, ttbe cikgu bagi satu arahan. "okay saya nak pecah 2 kumpulan, 1 kumpulan lari, 1 kumpulan lagi kejar, dalam masa 2 minit, saya nak awak dapat 20 orang." wowww. gila main kejar-kejar. penat ouh lari, 1 sekolah. tapi seronok, aku takda sape dapat tgkap sbb menyorok dekat depan bilik pengawas. haha. hebat tak hebat tak ? :D merah muka aku ouh. penat, panasss. :)

   Dah habis semua, dua-dua kumpulan kena denda sebab tk capai target. tahu apa denda nya ? hah, Star Jump sambil NYANYI LAGU SEKOLAH. perghh ! dapat bayangkan takk ? gila penat. haha. kejam ! dah habis semua tu, kena main RAGBI pulak. ragbi sentuh. nta mcm ape jea mainan dia. pelik-pelik. tapi main jugak. dah nama ragbi kan. for sure lah sume ganas. tengah syok kejar bola, rebut-rebut.

    TIBA-TIBA aku ada rasa orang TERPIJAK kasut aku yang putih berseri tu. WOISHH. terdiam aku sebentar. :D nasib aku tak perasan sape yang pijak, kalau tak, aku pijak dia balik. haha. sayang ouh. yelah baru basuh orang dah pijak. meme aku suka kan ? lepas tu aku dah slow dah, aku dah tak duduk dgn dorg yang kuat rebut bola tu, duk jauh-jauh. taknak kena pijak lagi. :( tulahh, nak pj punya pasal kan, kasut cantik dah kena pijak. kotor balik, sebelah kotor sebelah bersih. sakaii. haha. :D


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Assalamulaikum :) I'm Siti Nursyaffiqa Binti Ahmad & 20 y/o. Came from my mother's womb and certainly i'm raised in here, Kuala Lumpur.You know my name, not my story :)


underlined, bold

Loving you ♥


Diary Super Me Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Basecode by : Qistina
Re.Design :
Own this blog : Syaffiqa Ahmad

Best View at GOOGLE CHROME!