STALKER(S)
Welcome
/Syaffiqa Ahmad
seni orang berseni :D
Saturday, 16 July 2011 | 0Superstar (s)!

hey heyy. :) lama rasa tak update blog kan ? busy ouh sekarang, da tak sempat nak update, aduh. dah, straight to the point okay ,  kali ni nak cerita pasal hasil seni org yang berseni.

Semalam masa balik, aku jalan kaki sorang-sorang, lepas tu aku ada dengar orang panggil aku. aku pandang lahh, tengok-tengok dekat seberang jalan tu ada 2 jejaka yang KACAK atas moto. syakir dengan along. eh, kacak ke ? ntah laa, :DD  aku pun terpaksa lah melintas jalan . dah lah panas, bnyk kereta lagi. sabar jela en.

Bila dah sampai je, orang yg duduk dekat belakang tu keluar kan SESUATU. aku dah pelik dah, ap bnd mamat ni nak bagi. nak tahu apa ? 

    Tadaaaaa~ 




Cantik tak ? cantik tak ? cantik tak ? yang mana ? piring tu la. Jam barbie tu saja nak bagi cantik. haha cantik ke kan. :D Purse tu nak tahan piring tu. haaa. cantik tak tgn org berseni buat ? hah tak ? okay korg punya pasal. jealous takda kan ? HAHA. mesti nak tahu kan apa bnd S V Z tu kan ? alah, bukan ada apa pun. dia salah tulis lah, berseni kan ? biasa lahh. :D

Eh awak, terima kasih tau bersusah payah buatkan ni untuk saya. suka ^^ biar orang kata tak cantik, tapi bagi saya ini sangat cantik tahuu. thankyou thankyou thankyou. :)





Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Assalamulaikum :) I'm Siti Nursyaffiqa Binti Ahmad & 20 y/o. Came from my mother's womb and certainly i'm raised in here, Kuala Lumpur.You know my name, not my story :)


underlined, bold

Loving you ♥


Diary Super Me Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Basecode by : Qistina
Re.Design :
Own this blog : Syaffiqa Ahmad

Best View at GOOGLE CHROME!