STALKER(S)
Welcome
/Syaffiqa Ahmad
seronok ^^
Thursday, 7 July 2011 | 0Superstar (s)!

wah hari ni seronok pergi sekolah. banyak perkara aneh lagi melucukan yang terjadi. haha. adoyy. lepas satu, satu jadi. biasalah, kamikan pelajar ceria. :D sorang dah diam, yang lain pulak sambung. bila dalam lab, mengantuk, keluar jea lab, wahhh. segarr gitu :D 

masa Biology. -dalam lab.

cikgu ada cakap, dia nak bawak budak scince 1 pergi mana nta. budak yang dapat A masa exam hari tu, memang jabatan nak budak cemerlang. so, for sure lah kelas aku tkd yang tersenarai kan. ? yang mereka ni pun menunjukkan perasaan. haha. bila cikgu cakap, mereka balas " TAKPEE~" sikit-2, "TAKPEE~"  pastu "hmmmm" HAHA menyirap jea cikgu. nta tadi dia cakap apa nta kat depan, kesian pulak dekat dia, apa-2 aku senyum jela. betol lah tu, kita yang tak dapat A kan ? memang TAK lah nak terpilih. nak ikot cikgu pergi tu, usaha lah, BIOLOGY A+ :DD

masa sejarah. cikgu Fong :)

okay cikgu ni merupakan cikgu sejarah kelas V science II. cikgu ni baik sangat ouh. bagi kerja, kalau tak siap, dia bg jawapan. hehe. sbb tu lah kitaorg ternak lemak yang sangat banyakk. :D  bila tanya faham takk ? sume cakap "FAHAMMMM~" faham tu mcm mana pulak kan ? haha, baik kan cikgu ni ? nak bukti lagi ? okay.Tadi dia ada bagi biskut raya. nta biskut apa nta. masing-2 dapat satu, turn aku jea, farah bagi, pastu aku tanya "eh, cikgu yang buat ni ?" haha saje je tu, aku tahu lah dia beli, dah mcm tester jea bagi semua rasa, sedap ouh, shida over mintak lebih-2. haha sengal minah tu :D


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Assalamulaikum :) I'm Siti Nursyaffiqa Binti Ahmad & 20 y/o. Came from my mother's womb and certainly i'm raised in here, Kuala Lumpur.You know my name, not my story :)


underlined, bold

Loving you ♥


Diary Super Me Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Basecode by : Qistina
Re.Design :
Own this blog : Syaffiqa Ahmad

Best View at GOOGLE CHROME!