STALKER(S)
Welcome
/Syaffiqa Ahmad
Macam SMV ?
Tuesday, 16 August 2011 | 0Superstar (s)!

Okay ini cerita semalam, sorry tak dapat nak update sebab ada masalah teknikal sikit. Eah, Okay banyak, thats why tak boleh nak update. haha. Okay dah, Let's start.

Semalam ada Pj, takkan puasa-puasa nak berlari betol ? So, cikgu aku yang kreatif lagi inovatif ni ada bagi task. Tahu apa ? Dia suruh kitaorang buat kerja kayu. Ala, macam masa form 3 dulu tu. Aku dah lah lemah bab ni. Haiyoo --'. Tapi nak buat macam mana kan. No choice. Buat jelahh. :D 1 team 4 orang tapi aku ? 2 orang je tau. Aku dengan Yusra. Gang nii. :) Cikgu ada bagi pilihan, sama ada nak buat ping pong bat , cricket bat or hockey stick kot. Ntah. haha. Aku dan Yusra pilih ping pong bat. :)

1 team kena buat 2. team lain semua untung la. 2 orang buat 1. Kami ? Sorang 1. Wahh. Memang slow lah cite dia kan. :D Dah amik kayu semua, kena buat dekat DEWAN. Bukan dalam bilik KH tu. Ishk, payah tahu tak. Sabar jelah buat benda alah tu. Walaupun nampak mudah tapi kalau tkda minat tu, apa pun tak bolehh. haha :D Tapi nasib lah cikgu Syuhada yang cantik lagi menawan ada membantu, bagi idea semua. #puji gila babeng punya. HAHA :D

Okay seperti biasa, kalau dah duduk dengan Yusra tu, tak sah tak gelak kan. Ada je topic yang dibuka. Asyik gelak je, mana nak siap kan. Mulut jalan lebih dari tangan. haha. Penat woo, b'kerja keras tau untuk buat benda tu. Buat punya buat, tiba-tiba 1 persoalan timbul di minda dan terus cakap dekat Yus, Eh, macam ni la kan budak SMV ? Then dia gelak. Hahaha. Yalah, kerja keras macam ni. Kalau aku tak sanggup lahh.. Mulut dan tangan sama-sama jalan ni. Haa, tak dapat masuk sekolah macam tu kan, hari ni dapat rasa dah, Tkpalah, rasa sekejap pun jadi. HAHA. Adoyy, bermakna tu. :D  Aku mana layak masuk sekolah macam tu, itu untuk orang-orang yang mempunyai semangat juang yang tinggi. Yang tak mudah give up. #puji lambung-lambung lagi. HAHA :D

Sumpah penat buat benda tu, nasib lah tak serious, boleh gelak-gelak lagi. Kalau serious je ? Memang tak jadi apalah kan. Okay aku semangat buat ni. Nak siap punya pasal kan. Almost complete, tiba-tiba . . Times up. Kena kemas semua. Aduhh. Orang tengah semangat wajar ni dah kena kemas. --' Cikgu dah puji aku punya, Dia cakap comey dah. Wahh. #bangga sangatttt. HAHAHA :D

 Tapi sayangnya, kayu tu aku lupa bawak balik semalam. Tinggal bawah meja dan sangkaan aku tepat. Budak petang memang beruk kalah dekat zoo. Aku tengok je bawah meja dah tkda okay kayu tu. Memang lah kan. Aku tkpna usik barang dorang. Ishk. Bukan kayu, dengan meja, alas meja aku dorang sebat. Memang aku suka. Terima kasih adik-adik. Itu yang buat kakak plus plus sayang adik-adik. :*

Aku terpaksa cari kayu lain dan buat balik. Penat wehh. ;( tapi takpa, merasa jadi budak SMV for the second time. Wahh ! Sukanya. Suka sangattt. HAHAHA :D Okay dah cukupp. Banyak cakap banyak ngarut ni. Tahniah lah kepada korang yang baca entry aku yang panjang macam karangan SPM ni. HAHA. tkpe. Practise lah. Practise make perfect. Am i right ? Haha. #cakap je lebih nii. :D

#Tak sabar nak buat kerja tu lagii. HAHA :D Nnti kalau ada rezeki, aku upload gambar untuk korang, :)


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Assalamulaikum :) I'm Siti Nursyaffiqa Binti Ahmad & 20 y/o. Came from my mother's womb and certainly i'm raised in here, Kuala Lumpur.You know my name, not my story :)


underlined, bold

Loving you ♥


Diary Super Me Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Basecode by : Qistina
Re.Design :
Own this blog : Syaffiqa Ahmad

Best View at GOOGLE CHROME!