STALKER(S)
Welcome
/Syaffiqa Ahmad
Beating Around The Bush :>
Monday, 17 October 2011 | 0Superstar (s)!





                 #Study study la jugak. Jangan asyik nak berlaman sosial je. Hihi :]

Makan dalam siakkkkk. Fuhh. Haha. Okaylah ken. Dia berbeating around the bush pulak. Aku faham :] Aku ye kan aje. Btw thankyou a lot. You change me :D Change lah ken. Thankyou thankyou iloveyou. Malu doo dia pesan mcm tu. Yalah, pandailah bahagi masa ken. Kalau belajar pum pang pum pang , result mcm . . . . tak guna jugak. :] FB dah DEACTIVE. Aku harap aku bertahan lah. :D Tak banyak A tak tahulah. *sengau sikit. Hahaha :D

Okay kau minat dia ! Haha. 1,2,3 say cheese ! Pap ! Tag tag tag. Hahaha. Kau minat dia, tapi lagi sorg minat kau. Kesian dia. Siap simpan gambar kau tahu. Wawa. Untung larrr. Eah ini bukan jealous lah. Baik sikit. ^^ Aku siap tolong dia lagi k. Aku baik hati. Taknak kawan aku kecewa. ILOVEYOU kawan :] Buatlah apa kau suka. Tag jela gambar dengan siapa pun. Kesahhhhhh ? Hey, gambar aku tak keluar lagilah. Haha. Nak upload pun tak boleh dah. Later lah. Set as background lappy kan boleh ? Phone lagi ? Erh print lah besarkan masuk frame. Haha :D Sumpah aku tak kesah. Aku tak tahu mcm mana  dia boleh tahu pasal aku. Kau cerita ? Yalah kawan baik kau kan :]

My adopted along said : perlu ke nak cakap mcm tu ? Haha. Perlulah Long. Aku terasa tau dia cakap mcm tu. Macam aku ni %&*$@ sangat je. :/ Tapi tkpelah. Dia nak fight dengan aku letuww. K, kita tengok result siapa gempaks :] Tapi mestilah dia. Alaaa, mcm mana ni ? Tolong lah adikkk.:/ k taknak ponteng class dah. Hahaha. Belajar belajar. Bak kata zai, cuti raya dia nanti belajar dari pagi sampai malam. non-stop. Walawehh. :D Pocah kopalo den.

SITI AISHAH BINTI MAZLAN :D
Budak comel ketot. takut aku post entry tentang kejadian minggu lepas. Haha. Takpe. Your cat still save in my bag. :D



Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Assalamulaikum :) I'm Siti Nursyaffiqa Binti Ahmad & 20 y/o. Came from my mother's womb and certainly i'm raised in here, Kuala Lumpur.You know my name, not my story :)


underlined, bold

Loving you ♥


Diary Super Me Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Basecode by : Qistina
Re.Design :
Own this blog : Syaffiqa Ahmad

Best View at GOOGLE CHROME!