STALKER(S)
Welcome
/Syaffiqa Ahmad
Hujan Kuala Lumpur
Monday, 31 October 2011 | 0Superstar (s)!

Okay guys, tadi aku ada seminar dekat Pudu. Physics. Aku rushing dari sekolah pergi sana. Takut tak sempat. Ramai orang. Yee, memang ramai gila babeng. Masuk masuk jea. Yeahh. I likeee. Full ! Majority chinese.Kiri kanan depan belakang. Walawehh. Sir cakap hari ni ramai pulak. Semalam tak. Okay aku jumpa kawan lama aku. Raveena . Hee. Seronok. Tapi tak macam dululah. Tak banyak cakap. Yaya. People changes. :>

Kena focus. Class memang sunyi. Aku dapatlah jugak input dari Sir tu walaupun baru first time balajar dengan dia. Okay he's not teaching act, he just telling what we should know. Memang laju. Tapi untuk essay jela. Yang lain dia cakap paper 1, 2 fucking damn easy. EASY. Hahaha. banyaklah. Pro macam dia boleh lah en. Dia handsome. Itu yang penting. REPEATED, he is sooooooooo handsome. hahaha. Kalau aku tahu, baik aku tuition dari awal dengan dia. Bukan class aku pun, mesti aku masuk jugak. A+ dalam tanganlah senang cerita. wawawa. Cukup-cukup ! :D

Okay nak balik dah. Tiba-tiba dengar bunyi dentuman di langit. Oh shitt ! Hujan ! -_-'' Benar ramalan Umi Yusra. Petang pasti hujan. jadi dia telah membekalkan anaknya sekaki payung ANGRY BIRD Hahaha :P Comel gila payung tu. Tapi tak guna puns. -.- Aku teruskan lagi. Turun bawah, hujan dah. Sangat lebat disertai kilat yang sabung-menyabung. Fuhh. Seramm. Makin lama air makin naik. Banjirrr. Jadi, aku dan yang lain tak dapat untuk kemana-mana. Hari ni memang suck gilaaaaaaaaa. Grrr. Habis kasut basah. Konon nak jagalah. Atlast, we have no choice. Kasi redahhh.

Hari ni banyak kali nak termuntah sebab nak pergi tu lalu lorong   "   خنزير      " . Sumpah busuk. Aku tak tahan. Nak muntah je kerja. Aku nak muntah, Yusra pun nak muntah. haih. Memang sehati sejobo. haha. Ayat si dia xD Yus cakap, kalau nak redah, aku pun kena redah sama, sebab nanti dia basah, aku tak. So, tidak fair disitu. Jadi kami gunakan prinsip i jump, you jump. Haha. Dua-dua basah. Fair and lovely right ? Jyeahh.

Balik, train sesak. Tinggal 1. Datang yang lain, dengan rakusnya kami naik. Aku dah rasa lain macam. Pap. Ampang punya. Too excited. Begitulah. -.-' Turun miharja, Fuhh. Ponat den. Dalam train pula ada bau yang sangat 'wangi'. Lagi sekali kami nak muntah tapi tahan. Dengan cara ? Buat lawak. Kami je yang bising dalam tu. haha. Kisah ? LRT dah macam KTM =kandang lembuuu.

K aku penat, nak baca Physic pula ni. Aicehh somangekk. Haha. Thanks for reading guys. I love you :>


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Assalamulaikum :) I'm Siti Nursyaffiqa Binti Ahmad & 20 y/o. Came from my mother's womb and certainly i'm raised in here, Kuala Lumpur.You know my name, not my story :)


underlined, bold

Loving you ♥


Diary Super Me Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Basecode by : Qistina
Re.Design :
Own this blog : Syaffiqa Ahmad

Best View at GOOGLE CHROME!