STALKER(S)
Welcome
/Syaffiqa Ahmad
Sunday, 16 October 2011 | 0Superstar (s)!

                                        #SITI NURSYAFIQA BINTI AHMAD :]


                                           #From left ; Zainul , me, Hafizah :)


                                                         #NERDY !! :D
Haha ini gambar semalam. Okay tak banyak dorang upload. Aku kan model, *kata mereka. so gambar aku banyak dekat cmera and phone orang je. Phone aku ? Haram tkda. Konon hot la ? Hahaha puihhh!

Aku tunggu amir upload gambar ni. Banyk dekat dia. Gambar aku dengan sesorang lagi. Huehueheue. Tunggu ni :D Okay nasib tudung aku okay. Okay ke ? Bolehlah. Taklah cantik macam awak awak kan ? Pandai pakai pashmina. Haha kesah ? Yang penting aku tak bogel. Huuuu. Semalam best, mula-mula je. Tengah-tengah tu tak best dah. Sebab tu kami capture banyak-banyak :]


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Assalamulaikum :) I'm Siti Nursyaffiqa Binti Ahmad & 20 y/o. Came from my mother's womb and certainly i'm raised in here, Kuala Lumpur.You know my name, not my story :)


underlined, bold

Loving you ♥


Diary Super Me Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Basecode by : Qistina
Re.Design :
Own this blog : Syaffiqa Ahmad

Best View at GOOGLE CHROME!