STALKER(S)
Welcome
/Syaffiqa Ahmad
US-MALAYSIA
Tuesday, 11 October 2011 | 0Superstar (s)!





MALAYSIA-UNITED STATES. Wowww ! What a long distance. As usual,  i'm gonna miss you :/
Sedih tak nak tinggal aku ? Haha, perlu ke tanya ? Perlu lah  ngekk. Kalau kau pergi sana, aku nak buli siapa lagi ? Kau tak pernah marah aku. Kau baik dengan aku. Kita kan BFF :]

Ahad tu aku pergi Damansara, tiba-2 aku teringat kau, maybe sebab aku ternampak sign board TTDI kot. Lepastu tiba-tiba kau text aku pulak. haha. Adehh, macam tahu-tahu je. Kau tanya aku dah tengok cerita tu ke belum ? Dah. Aku tahu, kau nak cakap lah aku gangster macam tu kan? haha kayy. Aku tahu :]

Aku harap kau dapat apa yang kau nak. Nak sambung study dekat sana ? Okaylah aku sentiasa sokong kau, walaupun US tu bukan dekat-dekat. -.- Kau suruh aku belajar sungguh-sungguh, sebab nanti boleh dapat University sama, tapi ntah lahh. Kalau dapat, syukurlah Alhamdulillah, tapi kalau tak dapat, tak apalah. Sekarang teknologi dah canggih kan ? Tak perlu risau. Kau kejarlah cita-cita kau tu okay kawan ?

Aku tahu kau balik sini selalu. Aku tak peduli, family kau kan kaya ! Haha. Tak pun biar aku pergi sana. *sanggup ni.hikhik :D Tak kisahlah. Yang penting always keep in touch k. :]

#goodluck SPM. Aku yakin kau boleh dapat Straight A's. Nak pergi US kan ? Nothing impossible. ^^


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Assalamulaikum :) I'm Siti Nursyaffiqa Binti Ahmad & 20 y/o. Came from my mother's womb and certainly i'm raised in here, Kuala Lumpur.You know my name, not my story :)


underlined, bold

Loving you ♥


Diary Super Me Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Basecode by : Qistina
Re.Design :
Own this blog : Syaffiqa Ahmad

Best View at GOOGLE CHROME!