STALKER(S)
Welcome
/Syaffiqa Ahmad
His twin :'>
Friday, 18 November 2011 | 0Superstar (s)!

                                                #Hey boy, i really admired you
 

Yeahhh. Aku suka tengok videos mamat ni oh. Ntah berapa ratus juta kali aku ulang. Aku suka sangat . Tak tahu kenapa. >.< Act, he reminds me to someone. Hihi  ♥
.

Aku lupa bila first time aku tengok video dia. First time tengok, aku dah mula jatuh hati. Haha. Bukan apa, dia mengingatkan aku kepada seseorang. Fuhh. Dasyat. Lagi satu aku jadikan dia idola aku. Dia study dekat overseas. Australia tak silap aku. Makin membuak-buaklah semangat aku nak sambung belajar dekat luar negara. Tapiii, SPM tu macam. . . Ntahh. Aku harap result aku okay. Amin.

Kalau tak dapat amik dip dekat luar, aku amik dekat sini dulu. Kalau ada rezeki, baru aku amik Degree dekat luar. InsyaAllah. Pray for me guys. :'>


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Assalamulaikum :) I'm Siti Nursyaffiqa Binti Ahmad & 20 y/o. Came from my mother's womb and certainly i'm raised in here, Kuala Lumpur.You know my name, not my story :)


underlined, bold

Loving you ♥


Diary Super Me Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Basecode by : Qistina
Re.Design :
Own this blog : Syaffiqa Ahmad

Best View at GOOGLE CHROME!