STALKER(S)
Welcome
/Syaffiqa Ahmad
2012
Saturday, 31 December 2011 | 0Superstar (s)!





Okay orang kata setiap kali tahun baru tutup buku lama, buka buku baru. Act kita dah bukalah buku baru. Tu, awal Muharam tu, new year lah tu sebenarnya.

Ni, dekat KL dah berjuta orang dah ni, ada yang sanggup dari jauh datang semata-mata nak sambut benda ni. Ntah kemana dorang menepek pun aku tak tahu. Aku yang duduk KL ni pun tak tahu nak menepek dekat mana kalau orang ramai macam ni. Aku takutt. Haha.

Untunglah dapat overnight dengan BF/GF. Hahahaha. Every year kan ? Wahh, bestlah ada kekasih hati. Muahaha. Azam tahun baru ? Err azam yang lepas tu pun tak dapat, ni nak yang baru. Haha. Tak semestinya tahun baru je boleh berazam. Anytime la. Nak berubah kearah yang lebih baik ? Tak semestinya tunggu tahun baru, macam tu, parahlahhh. Kan ? Tapi aku harap tahun 2012 lebih baik lah. Jauh lebih baik dari tahu yang sudah. Banyak suka duka kan. Lupakan jela tu. Nak ingat sampai bila. Bnyak lagi benda lain yang nak dibuat. :>


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Assalamulaikum :) I'm Siti Nursyaffiqa Binti Ahmad & 20 y/o. Came from my mother's womb and certainly i'm raised in here, Kuala Lumpur.You know my name, not my story :)


underlined, bold

Loving you ♥


Diary Super Me Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Basecode by : Qistina
Re.Design :
Own this blog : Syaffiqa Ahmad

Best View at GOOGLE CHROME!