STALKER(S)
Welcome
/Syaffiqa Ahmad
Hahaha
Sunday, 12 February 2012 | 0Superstar (s)!

Sweet tak budak ni ? Haha aku tak kenal pun siapa sebenarnya tiba-tiba nak kawan. K finelah orang nak kawan takpayah nak pilih sangat. Tapi kenapa dia cakap mcm tu kat aku wehh ? Hahaha. Rasa macam tengah IM dengan budak laki je oh. Haha adoy.

Masa dia tegur tu dia bagi salam. Kay aku pun jawablah kan. Wajib tu jawab salam. :D Tiba-tiba dia cakap macam ni. Aku baca tergelak-gelak weh. Bukan apa. Aku tak sangka la budak perempuan boleh cakap cani kat aku. Ada lagi tapi aku taknak tunjuk ah. Nanti kata aku show off pulak. hahaaha. Tak lama pun IM dengan dia. Kejap je lepastu aku off dah. Hihi.

Dia suka kawan dengan aku. Walaupun seminit. Haha . Aku rasa dia tegur aku masa aku update status pasal arwah. Dia cakap apa ntah. Tapi bg semangat dan nasihatlah. Thanks ika :D

Tak sangka muka aku camtu pun orang suka tengok. Ciptaan Allah memang indah sebenarnya. Terima Kasih Ya Allah :)


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Assalamulaikum :) I'm Siti Nursyaffiqa Binti Ahmad & 20 y/o. Came from my mother's womb and certainly i'm raised in here, Kuala Lumpur.You know my name, not my story :)


underlined, bold

Loving you ♥


Diary Super Me Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Basecode by : Qistina
Re.Design :
Own this blog : Syaffiqa Ahmad

Best View at GOOGLE CHROME!