STALKER(S)
Welcome
/Syaffiqa Ahmad
Rambut Berrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Monday, 27 February 2012 | 0Superstar (s)!

Assalamualaikum :)

Guys, look at this boy. Rambut dia ! Wehh comel gila okayy. Aku suka tengok budak-budak rambut macam ni. Lagi-lagi budak lelaki. Haish, comel je. untuk pengetahuan korang, rambut aku masa kecil lebih kurang cenggini lah. Haha. Rambut meggi :D  Tapi taklah perang macam budak ni. Hitam lah kan. Comel yang penting. Dah besar, tak comel camtu dah. Dah besar, lain la.  dah cantik kan. *ehh ?* haha okay abaikan.

Nak berangan jap, nanti bila ada anak, aku nak bela sarang tebuan ni atas kepala dia. Cnfirm comel. Lagi-lagi kalau  muka dia macam aku. Perghhhh ! Comel gila wehh. Dapat bayang tak ? Hahahahaha. Itu kalau ikut aku, dah tentu comel. Kalau ikut muka bapanya ? Entahlah. Tengok juga siapa bapanya. Kalau Matluthfi, plus plus plus plus plus plus plus plus plus plus plus plus plus plus plus plus plus plus plus plus plus plus plus plus plus plus plus comel lah cerita dia. Memang comel kuasa sejuta lah kan ? Dengan mata sepet dia, kulit putih, rambut berrr cani pula. Comel sungguh. Tu masa kecil, belum besar lagi. Haih tak dapat bayang lah handsome nya macam mana. Aduh. Hahaha hiperbola gila wehh :P

Itu anak lelaki, kalau perempuan ? Bela jugaklah kan. Kalau baby girl bela sampai bila-bila pung takpa. kalau boy mana boleh. Nanti dah sekolah kena potong pendek sentiasa. Alah itu pun kalau rambut mereka curl. Kalau straight, tak dapek lah den nak buek. Kasi style jelah kan. Dress up semua. Adoy apa ni dikk ?! Jauhnyalah kau ni. Watcool la. :D Sabar-sabar. Haha ini angan-angan aku. Saja nak share. Aku suka rambut cani. itu aje :)

Aku dah cakap dengan angah, kalau rambut Rizqie a.k.a AZLAN curl, bela rambut berr tu. Aku minat gila. Dia pun cakap okay. Itupun kalau curl. Kalau straight, spike jelah jawabnya :) Mana ajelah, yang penting tak botak ke pulau kannnn. :D Ehh Azlan ? *jeng jeng jeng* dah byee :)



Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Assalamulaikum :) I'm Siti Nursyaffiqa Binti Ahmad & 20 y/o. Came from my mother's womb and certainly i'm raised in here, Kuala Lumpur.You know my name, not my story :)


underlined, bold

Loving you ♥


Diary Super Me Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Basecode by : Qistina
Re.Design :
Own this blog : Syaffiqa Ahmad

Best View at GOOGLE CHROME!