STALKER(S)
Welcome
/Syaffiqa Ahmad
Rokok
Monday, 13 February 2012 | 0Superstar (s)!

Assalamualaikum. Hi readers, nampak tak mende ape aku pegang tu ? Rokok. Yeahh. Lagi sekali aku post pasal mende bodoh ni. Aku rasa majority perempuan tak suka bau dan asap rokok tapi masih ada perempuan yang suka hisap rokok tanpa segan silu. :)

Jujur aku cakap, aku memang tak suka bau asap rokok. Aku rasa nak mati. Mula-mula tu okaylah kan, lama-lama. Fuhh. Tak cukup oksigen aku rasa. Walaupun sekali lalu kan, dah melekat bau. Hebat betul kan ?

Hidung aku ni hebat bab mengesan bau rokok. Mula form 3 baru aku perasan yang aku ada bakat mengesan. Haha. Biasalah, lahir tahun anjing. Hahaha. Aku rasa aku pernah patahkan rokok kawan aku kot. Haha aku tak ingat siapa. Bakar rokok. Sita kotak rokok. Baru beli okay. Haha aku amik, tak pulang terus. :D Sorry bro. Aku memang tak suka :)

Sangat susah nak suruh orang berhenti hisap rokok ni. Sangat susah. Aku dah buat experiment beberapa manusia yang berjantina lelaki. Aku tk la suruh berhenti terus, slow-slow la, aku tahu benda tu susah. Akhirnya aku berjaya. Tapi bila aku mula buat tak tahu kat dia, ke ada masalh cnfirm nak hisap balik. Haih. Bodohnyalah kamu kamu ni.

Bazir duit tahu ? Kesihatan pun makin teruk. Sekarang mungkin tak nmpak sebab muda lagi. Tengok lah nanti. Mulahlah sakit sana sini. Tak guna kerajaan letak gmbar-gambar tu kat setiap kotak. Ingat da effect ke ? Tak heranlah. Yang penting dapat hilangkan sangap kat rokok tu. Hmm susah nak cakaplah. Korang fikir sendirilah.

P/s : Lelaki hisap rokok tak cool okay :>


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Assalamulaikum :) I'm Siti Nursyaffiqa Binti Ahmad & 20 y/o. Came from my mother's womb and certainly i'm raised in here, Kuala Lumpur.You know my name, not my story :)


underlined, bold

Loving you ♥


Diary Super Me Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Basecode by : Qistina
Re.Design :
Own this blog : Syaffiqa Ahmad

Best View at GOOGLE CHROME!