STALKER(S)
Welcome
/Syaffiqa Ahmad
SPM
Wednesday, 28 March 2012 | 0Superstar (s)!

Assalamualaikum :)



Apalah aku nak cakap ni kan. Apakah motif aku meletakkan gambar di atas. Okay begini ceritanya. Ini cerita lama saja nak ungkit. Dulu masa aku ambil SPM. Aku cuak gila kot. Masa form 4 banyak main. Sangat. Orang dah pesan, jangan honeymoon lebih. Eihhhhh, aku lebih pula. Nah hambek...

SEMASA SPM 

Aku terpisah dengan classmates aku. Okay bukan aku sorang jelah kan. Kami bertiga. Geng okay. Along , Zai dan aku. Campur dengan budak account. Wuuu. Heaven bhai. Haha. Memang awkward gilahkan. And tercatatlah dalam sejarah hidup aku, masa exam aku duduk depan sekali tepi pintu. Di mana nama aku yang teratas. Masa dapat tahu tuh. I was like... Erghhh. Damn ah ! How come kami je terasing nih ? Ini semua sebab bilik pengawas ambil 11 orang. Macam .... takpe redha jelah.

SPM TAMAT

"Oh merdeka !! Bakar buku !, Yeay ! " Macam-macam gayalah kan. Tapi bagi aku, Yusra. Biasa je. Hati je lega sikit.  risau pasal result pula. Diorang semua tunggu kot. Kumpul ramai-ramai. Aku dengan Yusra slumber yaya je balik terus. Paling awal eh balik. PALING awal tau. haha

RESULT

Debaran kian terasa. Lap dap lap dap. Cuak semua ada. Pergi amik result sorang je. Ibu ayah hantar sampai depan pagar. Act, aku yang drive. Haha lepastu ayah bawak balik kereta. Pergi dengan Yusra lah. Isya pun ada. Fan aku tu. Haha. Mama Lia tkda, ada pun cikgu Syikin. Okaylah. Shaking siakkkk. Dapat-dapat je result. Fuh apa ni doo ? haha. cikgu ckp, "senyumlah sikit dapat result tu" k lah kan. Tak tunggu lama blah terus. Tkda nak jejak kasih sangat. Aku dapat berapa ? Semua huruf aku kumpul. Tulah ayah cakap masa PMR aku kumpul B je semua. Sekarang, nahhh hambekkk. Semua adik kasi. Tak boleh cakap apa dia.  Haha. Aku b'syukur walaupun aku tak straight A's. :')




Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Assalamulaikum :) I'm Siti Nursyaffiqa Binti Ahmad & 20 y/o. Came from my mother's womb and certainly i'm raised in here, Kuala Lumpur.You know my name, not my story :)


underlined, bold

Loving you ♥


Diary Super Me Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Basecode by : Qistina
Re.Design :
Own this blog : Syaffiqa Ahmad

Best View at GOOGLE CHROME!