STALKER(S)
Welcome
/Syaffiqa Ahmad
untitled post
Friday, 2 March 2012 | 0Superstar (s)!

Assalamualaikum :)



Seronok bila sorang-sorang kan ? Hmm. Ntahlah. Kadang-kadang rasa freedom ni best gila babi. Kadang-kadang tak sebab sunyi gilaaaaa. Bila ada.. Bila takda... Aduhh. Apa ni ? *Kau okay tak ni dik ? Hmmm

Aku rasa aku dah banyak berubah. Aku sekarang banyak buat hal sendiri. Aku dah kurang baran, kurang jealous. *cehh ! :P* Itu kurang. Yang tambahnya, berat tambah. Ada yang panggil aku gemukk. Wehhh, aku comel lah ! haha perasan ? Ahh, biar laaaa :P

Okay nampak tak aku tengah hiburkan diri. Huuuu. Aku tak faham aku tak faham. Cane nak control ah ? Aku malas laaa. Chingg ! Hah !!  i  gt an idea ! Better aku biarkan je dari aku bising-bising macam bodoh buat apa. Takda effect pung kan ? Hee. Hebat aku niii. Okay aku cuba try test this method, if berkesan. Aku teruskan. Chill dik. Peace :)


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Assalamulaikum :) I'm Siti Nursyaffiqa Binti Ahmad & 20 y/o. Came from my mother's womb and certainly i'm raised in here, Kuala Lumpur.You know my name, not my story :)


underlined, bold

Loving you ♥


Diary Super Me Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Basecode by : Qistina
Re.Design :
Own this blog : Syaffiqa Ahmad

Best View at GOOGLE CHROME!