STALKER(S)
Welcome
/Syaffiqa Ahmad
Driving class ? :O
Saturday, 14 April 2012 | 0Superstar (s)!

Assalamualaikum.

Okay aku rasa dah banyak kali kot aku post pasal ni. Macam apa je aku rasa. Asyik postpone jee. Harap-harap esok betul-betul aku pergi.

Tahu tak aku dah berangan-angan nak ke sana ke sini bawak kereta sendiri ? Yang penting nak bawak Yusra. hihi. Yelahh, sebelum sambung belajar ni haa. Kang dah masuk mana-mana takda maknanya nak drive sana sini lainlah bawak kereta masuk campus. Memang tak lah cerita dia -.-

First tu pergi dengan abang ipar. Lepastu training aku pergi sendiri jelah kot. Nak ambil hari-hari. maksud aku hari yang ada training la. Habiskan jam wajib tu. Dah mahir. Nak test terus. Taknak aku tunggu lama-lama.  Aku nak lesen cepat woiii. Tolonglah. Ni nak tunggu L lagi berjanggut. makan 4, 5 hari. Halamak aiii.

Hmm tengoklah macam mana aku nanti. taknak buang masa. Aku dah banyak sangat dah buang masa tahu. Rugi beyy rugiii. Okay doakan aku pass semua. Cehh cakap macam esok nak test. Hahah. Okay bye :)


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Assalamulaikum :) I'm Siti Nursyaffiqa Binti Ahmad & 20 y/o. Came from my mother's womb and certainly i'm raised in here, Kuala Lumpur.You know my name, not my story :)


underlined, bold

Loving you ♥


Diary Super Me Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Basecode by : Qistina
Re.Design :
Own this blog : Syaffiqa Ahmad

Best View at GOOGLE CHROME!